Mik azok a GMOk? Reloaded

      6 hozzászólás Mik azok a GMOk? Reloaded című bejegyzéshez

Már régebben pedzegettem, hogy a GMO vita résztvevőinek túlnyomó többsége egyszerűen nem tudja, mik is azok a GMOk amiről szó van. Éppen ezért írtam egy felvilágosító jellegű összefoglalót, de kicsit hosszú lett, úgyhogy nem fogom blogbejegyzésként kirakni. Ellenben pdf állományként iderakom, ha esetleg van, aki művelődni szeretne, annak jó olvasgatást!

Mik azok a GMOK?

6 thoughts on “Mik azok a GMOk? Reloaded

 1. fordulo_bogyo

  Gratulalok, nagyon jo, elvezetes es hasznos olvasmany. Meg kene probalnod publikalni valamilyen ujsagban, ezt mindenkinek el kene olvasnia!
  Engedelmedel elmentettem es ugy erzen, gyakran fogok idezni belole (termeszetesen a forras feltuntetesevel).

  Reply
 2. fordulo_bogyo

  Igen, amikor irtam, eloszor ugy fogalmaztam, hogy “igy ahogy van, vagy valahogyan roviditve”, en is ereztem, hogy tul hosszu egy egysegsugaru ujsagolvaso figyelmenek a fenntartasahoz.
  Mit gondolsz arrol, hogy ugyanezt angolul megirva egy ismeretterjeszto lapnak elkuldeni (Scientific American, New Scientist, Popular Sciences vagy hasonlok).
  Es valahogy fel kene hivni egy Darvas Bela nevu ur figyelmet is erre, sokat tanulhatna belole.

  Reply
 3. Sexcomb

  @fordulo_bogyo: Hát, végülis megpróbálhatom. Hátha valakit érdekelne. Ja, Darvas úrnak elég fölösleges, nem ismerem személyesen, de nekem nem olyan embernek tűnik, aki az ismereteit bővítené akarná. Ennyit is csak óvatosan mondok róla, nehogy bepereljen.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük