10 thoughts on ““Biblically Correct” Tour Guides

  1. bubuka

    iiigen, nemrég néztem meg. aranyos. de messziről látszik az izzadságszagú igyekezet.
    viszont van egy youtube-os krea fickó, NephilimFree, aki viszonylag felkészülten támadja az evót, van néhány messziről fals érve, de van pár eset amikor tényleg jókat kérdez. Idegesítő h nincs a zsebünkben a válasz.. 🙁

    Reply
  2. RbLc

    Csak ülök és nézek ki a fejemből. És ezeket az embereket gyerekek közé engedik? Most majdnem azt mondtam, hogy “Jézusom”, de az most valahogy nem lenne biblically correct.

    Reply
  3. Koopac

    bubuka: NephilimFree meg csak viszonylag sem felkészült. Nem értem, miért reklámozod itt… csúnyán mellébeszél a fickó.

    Reply
  4. bubuka

    mint írtam van pár messziről fals érve, de vannak olyan kérdések amire nem tudunk válaszolni. Nem azt mondom h nem lehet megtalálni a választ, de sokszor még nincs a zsebünkben. A biológia sajnos még csak ott tart ahol a fizika a századfordulón.

    Reply
  5. Mia

    Attól tartok pár év és a magyar múzeumokban is találkozunk pár ilyen iskolás csoporttal…vagy inkább hittanórával. Egyébként Amerikában hogy megy ez a dolog, ha a szülő nem akarja akkor a gyereknek nem kell tanulnia az evolúcióról?

    Reply
  6. Koopac

    Akkor most már megkérdezem, hogy mégis mik azok a kérdések, amiket emlegetsz? Nem néztem végig az összes videóját, kettő után elég volt 🙂

    Reply
  7. Ismeretlen_10065

    Mia,

    nem vagyok teljesen up-to-date a temaban, de ha egy-egy iskola szuloi kozossegebol kikerulo bizottsag ugy dont, akkor az adott iskola tananyaga valamennyire megvaltoztathato. (Ez tortent Doverben par eve.) Egyebkent az egyes allamokban (pl Texas) nagyon divatos home-schooling lehet meg kiut, a gonosz tudomany utvesztoibol..

    Reply
  8. Zsé

    Ez az egész nagyon elszomorító. Itt tartunk 2008-ban, szinte hihetetlen. “Azé’ tudom hogy …, mer’ ez van a bibliában.” Vazze ez fájt.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.