18 thoughts on “Eppure, non si muove

  1. pounderstibbons

    Azért a könyvet író fazon inkább elmeháborodottnak tűnik, aki a saját egyházából is inkább kifelé lóg, mint befelé.
    A kétkötetes főművének meg csak egyetlen fejezetét írta egy állítólag relativitáselméletből diplomázott, de sehol nem jegyzett fazon.

    Nemrég voltam viszont Velencében, ahol egy használaton kívüli, de még vallásos relikviákkal bőven ellátott katolikus templomban(!) rendeztek be egy egész pofás Galilei kiállítást, bemutatva a kor kísérleti eszközeit és a pert is egész részletesen tárgyalták.

    Reply
  2. Ismeretlen_153616

    Amúgy kurvajó, hogy azután kezdenek (újra) érvelni Galilei ellen, miután már II. János Pál pápa rég rehabilitálta! Pedig a pápa tévedhetetlen, nem?

    Ui.: Ennyi baromság után már azon sem csodálkoznék, ha valaki komolyan előállna (tehát nem paródiaként) az Intelligens Mozgató, vagy az Intelligens Vonzó elméletével!

    Reply
  3. Ismeretlen_51269

    Tizenkét éve internetezek, szakfordító vagyok, és bár ez így még mindig kevéske, azért ez igencsak úgy tűnik számomra, hogy FAKE, azaz átverés, hamishír, ugratás.

    De azért aranyos, és tizenkét éve én is bedőltem a bonsaicat-nek.

    Reply
  4. Ismeretlen_134551

    azt hogy a mögötte álló fickó poénnak gondolja-e vagy sem, az nem eldönthető ennyiből, mindenesetre egy 1000 oldalas e-könyvet írt, amit 23 dollárért árulnak az amazonon.
    Nem, ez határozottan nem tűnik Poe-nak.

    Reply
  5. Ismeretlen_153616

    @DéeRGé: Én nem tudom eldönteni, de nekem első ránézésre inkább valódinak tűnik. Azért természetesen jobban örülnék, ha neked lenne igazad!
    Ezen véleményed után viszont kíváncsi lennék, mit gondolsz a lapos Földben és a lyukas Földben hívőkről. (Ha esetleg nem tudnád, miről beszélek, írtak róluk ezen a blogon is, keress rá!)

    Reply
  6. Ismeretlen_51269

    @pirochatechin: a magabiztosság mondatta velem, mert amikor egy hónapja először láttam ezt az oldalt, még sokkal üresebb és linkmentesebb volt. Most sokkal részletesebben felépített, úgyhogy kezd lehervadni a mosolyom.

    A lyukas Földről például még nem hallottam, de engem is elszomorít, hogy mennyi kényelmes baromságot lehet terjeszteni a nép között.

    Reply
  7. Ismeretlen_27046

    @dolphin köszi! máris ránézek. én is elnéztem volna rá ha közelebb van tán , de persze nem biztos 😀

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.