Viszlát freeblog, helló blog.hu

Mivel a technika ördöge egyre jobban piszkálgatta a freeblog szervereit, meg persze stöki is nagyon hívott már (és akkor még nem szóltunk a frusztrált olvasókról), bő hat év után némi szívfájdalommal de otthagytuk eredeti lakhelyünket a freeblogon. mr. a-nak utólag is ezer köszönet a hostolásért.

Az átállás remélhetőleg zökkenőmentes lesz, a dizájnt még majd sikálgatjuk egy ideig (vagy nem), az archívumot pedig igyekszünk a lehető legeredetibb formában ide is átemelni. 

8 thoughts on “Viszlát freeblog, helló blog.hu

  1. dolphin

    @Tom Benko: Megtartva a freeblogos hagyományt, szoft előmoderálás lesz. Tegyük hozzá, ezzel hat év alatt azt hiszem egy, vagy két hozzászólás lett kiszórva, azok sem személyeskedés miatt, inkább off-topicság okán.

    That said, természetesen nem végtelen a türelmünk :-).

    Reply
  2. lacalaca

    Hogy konstruktív is legyek, a sablonban a header képre szerintem dobj egy linket is, ami a főoldalra mutat, mert én automatikusam majom urat böködöm már most is. 🙂

    Reply
  3. Caenorhabditis elegans

    Tud valaki valami megoldási lehetőség arra, hogy a régi kommetjeim ne Ismeretlen_182531 név alatt jelenjenek meg, hanem össze legyenek kötve blog.hu-s azonosítómmal?

    Reply
  4. Mackósajt

    Bár nem volt semmi bajom a Freebloggal, de ennek már nagyon ideje volt. Sokszor voltatok elérhetetlenek tavaly.

    Arról nem is beszélve, hogy itt én foglaltam le előbb a kedvenc nickemet, így nem kell angol verziót használni. 🙂

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.