Biogenikus bullshit

      3 hozzászólás Biogenikus bullshit című bejegyzéshez

sportswater.jpg

Egy másik blogon követhető volt szélmalomharcom a lugosító és hasonló vizekkel kapcsolatban (itt). A harc nem csak eredménytelen, de kilátástalan is volt természetesen, de ma valami olyan jött szembe velem, ami felidézte a régi szép időket. A Biogenic Sports Waterről van szó, ami nem csak lugosít és nem csak oxigénnel dúsított, de az oxigénje stabilizált is és a víz maga mágnesesen strukturált is. Ez olyan szintű értelmetlenség, ami előtt megemelem a kalapom.

Azonban mindez egy kísérletre is sarkallt: a mondás szerint nem tudunk olyan színt elképzelni, ami ne létezne, de vajon el tudunk-e képzelni olyan áltudományos terméket, amit ne létezhetne? Ezért hoztam létre az áltudományos termékgenerátort, képes-e olyan dolgot létrehozni, nem lehet megmagyarázni, hogy mire és miért jó, ami ne lehetne ott valamelyik biovásáron:

 

Áltudományos termékgenerátor

Nyomd meg a gombot, hogy megkapd a terméket.

  

 

Nekem még nem sikerült.

3 thoughts on “Biogenikus bullshit

  1. Irbisz

    szerintem nincs az a bődületes baromság amit ne lehetne eladni a túl hiszékeny, és egyben túlságosan alulképzett tömegeknek.
    A generátor “bio- rezonáns stabilizált testápoló/harisnya” elnevezésű terméke egyenesen akkora bevétellel kecsegtet megfelelő népbutító marketingkampány után, hogy csak legyen elég nagy bankzámla amin elfér a tengersok píz 🙂
    bár inkább 🙁
    Mark Twain már régen felismerte hogy aki az emberek butaságára és hiszékenységére alapozza megélhetését, az sosem fog megélhetési problémákkal küszködni …

    Reply
  2. Névtelen

    @Irbisz: Hé, azt a terméket én stopoltam le. :)) (Eredeti oxigénnel és természtesen paleo. Jövő hónaptól előrendelhető és következő évben megvásárolható. Természetesen csak termékbemutatókon egy maroknyi kiválasztottnak. Fizetés készpénzzel és előre, merrr a gyógyszerlobbi tönkre akar tenni) :))

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.