Líbia & evolúció

      1 hozzászólás a(z) Líbia & evolúció bejegyzéshez

Van ebben az egész hírben valami bicskanyitogatóan pofátlan:

"A hvg.hu információi szerint Líbia budapesti nagykövetségeinek munkatársai a napokban bízták meg újságírók toborzásával Bolek Zoltánt, a Magyar Iszlám Közösség elnökét. Úgy tudjuk, Tripoli azt szeretné, ha a halálraítélt bolgár ápolónők ügyében a sajtó munkatársai a líbiai hatóságok bizonyítékait is megismerné […] Információink szerint a magyar újságírók kiutazásának költségeit az észak-afrikai ország állná. Az újságírók egyebek mellett betekinthetnének a nyomozati anyagokba, beszélhetnének az AIDS-ben elhunyt gyermekek hozzátartozóival és megtekinthetnék az ominózus kórtermeket is – ígérték Boleknek a nagykövetség munkatársai." (hvg.hu)

Tripoliban tovább megy az eltusolás, a bűnbak keresés. Vajon milyen bizonyítékot akarnak bemutatni? Mert hacsak arra vonatkozóan nem leltek valamit, hogy a HIV és HCV molekuláris evolúciója teljesen más dimenziókban működik Bengázban, mint a világon máshol, akkor nem nagyon van miről beszélni… Ui. hiába érte hatalmas tragédia a háromszáz gyerek családját és hiába hiszik el szüleik a tripolii hivatalos magyarákodó frázisokat, az nem változtat a tényen, hogy a bolgár ápolónőknek és a palesztin orvosnak nincs köze a fertőzésekhez. Az pedig különösen undorító, hogy a behergelt kisembereken keresztül akarják a világ szimpátiáját elnyerni.

Mindenesetre kíváncsi leszek a beszámolókra, ha összejön az út… 

1 thought on “Líbia & evolúció

  1. bz

    1. Közlemény a líbiai un. sajtóval történő jószolgálati látogatás kapcsán. A Magyar Iszlám Közösség több mint egy hónapja várja a megígért látogatásra az utazás megkezdésének időpont kitűzését a líbiai hatóságoktól-akik kérésére történt a szervezés-. Sajnos minden érdeklődésünkre kitérő választ kaptunk, s ezáltal felmerült a gyanú, hogy a líbiai hatóságoknak esetlegesen valami titkolni valójuk van a bolgár ápolónők ügyéhez kapcsolódóan. Ugyanis kértük,hogy minden érdekelt féllel találkozhassunk,illetve az ügy minden részletét bemutathassuk! A válasz ekkor még egyértelműen pozitív volt. Ennyi taktikázás és halogatás után a Közösség aggályait fejezi ki a líbiai eljárás tisztasága miatt! A Közösségünk továbbra is figyelemmel fogja kísérni az ügyet, s természetesen immár aggályainkat is kifejezzük-nem bízva a líbiai hatóságokban!

    MTI Közlemény

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.